53.101.1122/91.191.1051 пулсот предизвика плоча SBM (C98043-A1234-L1) компатибилен одбор Хајделберг MO/SM74

53.101.1122/91.191.1051 пулсот предизвика плоча SBM (C98043-A1234-L1) компатибилен одбор Хајделберг MO/SM74

DEN 5760.00

Тековен

53.101.1122/91.191.1051 пулсот предизвика плоча SBM (C98043-A1234-L1) компатибилен одбор Хајделберг MO/SM74


Останатите карактеристики

Број На Модел На:
53.101.1122/91.191.1051
Тип На Мотор:
Печатење Машини Делови

Слични понуди