Бразилецот Коса Снопови Права Коса Ткае Човековите Remy Влакна Ткаење Двојно Weft Na Убавина Ткае Превозот Бесплатно

Бразилецот Коса Снопови Права Коса Ткае Човековите Remy Влакна Ткаење Двојно Weft Na Убавина Ткае Превозот

DEN 2957.00
-45 %
DEN 5376.00

Тековен



Останатите карактеристики

боја:
Природна Боја
Должина:
12 12 12, 14 14 14, 16 16 16, 18 18 18, 20 20 20, 22 22 22, 24 24 24, 26 26 26, 12 14 16, 14 16 18, 16 18 20, 18 20 22, 20 22 24, 22 24 26, 12 12 14, 14 14 16, 16 16 18, 18 18 20, 20 20 22, 22 22 24, 24 24 26, 12 14 14, 14 16 16, 16 18 18, 18 20 20, 20 22 22, 22 24 24, 24 26 26
Пакување:
3 еез Weft
Материјал Одделение:
Remy Коса
Текстура:
Директно
Бренд Име:
Na Убавина
Најдолг Коса Дел:
>=25%,>=15%
Човечка Коса Тип:
Бразилецот Коса
Може Да Се Permed:
Yes
косата weft:
Машина Двојно Weft
Човечка Коса Тип:
Бразилецот Коса
Текстура:
Директно
Објект По Пакет:
3 дел
Коса Екстензија Тип:
ткаењето
Човечка Коса Тип:
Бразилецот Коса
Може Да Се Permed:
Yes
Материјал Одделение:
Remy Коса
Единица тежина:
100g(+/-5g)/парче
Материјал:
Човечка Коса

Слични понуди