2018 Продажба 12 Магнети Електричен Велосипед на Возилото E-велосипед Па Систем Асистент Сензор

2018 Продажба 12 Магнети Електричен Велосипед на Возилото E-велосипед Па Систем Асистент Сензор

DEN 618.00
-8 %
DEN 672.00

ТековенОстанатите карактеристики

Тип:
ПА сензор
Бренд Име:
Моќ Опкружувачки
Тип:
v12
Сензор:
12 Магнет сигнали

Слични понуди